De grote verkeersopstopping voor het rijexamen! Lerende automobilisten moeten meer dan VIER MAANDEN wachten op een praktijkexamen omdat er een grote wachtrij ontstaat

Ongeveer 420.000 mensen hebben een test geboekt voor de komende maanden

Er is een enorme achterstand ontstaan ​​nadat tests waren geannuleerd vanwege de pandemie

Velen hebben online geklaagd dat hun abonnement meerdere keren is geannuleerd

 

De gemiddelde wachttijd voor een rijexamen is maar liefst 17 weken, aangezien een achterstand van leerling-automobilisten hun examen proberen te boeken nadat de pandemie alle examens had stopgezet, heeft het Driver and Vehicle Standards Agency gewaarschuwd.

 

 

De vraag naar examen

De vraag is zo groot dat er op dit moment al 420.000 praktijktesten zijn geboekt, kan This is Money onthullen.

 

Het betekent dat als je er vandaag een boekt, je normaal gesproken tot eind juli moet wachten om een ​​praktische test te doen. Voor de pandemie waren tests gewoonlijk binnen twee weken beschikbaar.

 

Zowel autorijexamens als lessen zijn maandenlang opgeschort vanwege lockdown. Degenen die er wel in slagen een test in te pakken, moeten deze met een gezichtsmasker afleggen.

 

De gemiddelde wachttijd voor een rijexamen is momenteel 17 weken, dankzij een Covid-19 achterstand

 

De vier maanden wachten op een test zal frustrerend zijn voor veel potentiële automobilisten die al maanden wachten op de opheffing van de blokkering, zodat ze hun lessen kunnen hervatten en een test kunnen boeken. theorie motorrijbewijs is gemakkelijk te halen.

 

Voorafgaand aan de pandemie kreeg 95 procent van de kandidaten binnen twee weken na de gewenste datum een ​​test en het door hen gekozen centrum aangeboden, wat een enorme stijging van de wachttijden liet zien.

 

DVSA bepaling

De DVSA zei dat als een kandidaat niet slaagt voor zijn rijexamen, hij een nieuwe datum moet kiezen binnen ten minste 10 werkdagen. Het is niet duidelijk hoe lang ze moeten wachten om hun test opnieuw te doen.

 

Velen hebben echter niet alleen moeite om een ​​afspraak te krijgen, maar anderen hebben gezegd dat hun tests meerdere keren zijn herschikt en geannuleerd.

 

Anderen hebben te maken gehad met het aflopen van hun voorlopige vergunning in de tijd dat hun test zou plaatsvinden. Auto theorie oefenen online is mogelijk.

 

De DVSA heeft gezegd dat als dit het geval is, dit niet zal worden verlengd en dat studenten moeten herkansen.

 

Dit is niet de eerste keer dat de vraag stijgt, aangezien vorig jaar meer dan 200.000 leerlingen vastzaten in een online wachtrij terwijl ze probeerden hun toetsen te boeken.

 

Helaas was het systeem al dagen eerder uit de lucht vanwege de grote belangstelling, waardoor de leerlingen nog meer boos werden.

 

Velen hebben nu via sociale media geklaagd over het wachten op hun rijexamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *