Zal Bitcoin blijven stijgen? Crypto-experts Finixio doen hun voorspellingen

Crypto-experts Finixio doen hun voorspellingen

Major Crypto Media Company maakt marktvoorspelling …

Op maandag 30 november hield de financiële wereld hun adem in toen Bitcoin zijn hoogste waarde ooit bereikte en zijn hoogste punt ooit bereikte in december 2017. De sceptici hadden ongelijk gekregen.

 

Finixio houdt dit verhaal al jaren nauwlettend in de gaten. Het mediabedrijf publiceert een breed scala aan inhoud en doet dat al enkele jaren. Als gevolg hiervan is hun expertise op het gebied ongeëvenaard en maken ze hun toekomstvoorspelling ….

 

De geschiedenis

 

In 2017 deed Bitcoin de markt opschudden door een onvoorziene piek van $ 19.783 te bereiken. Dit zorgde ervoor dat zowel professionals als amateurs in de belangstelling stonden en cryptocurrencies serieus gingen nemen.

 

 

De droom duurde niet lang. Bitcoin was nog steeds een extreem volatiel actief en de valuta crashte kort daarna spectaculair. Het verloor 25% van zijn waarde in slechts een dag en eind 2018 werd het gewaardeerd onder $ 4.000. Er was geen gebrek aan financiële scepsis over zijn toekomst.

 

Maar Bitcoin was in 2016 slechts honderden dollars waard en in 2008 slechts centen. Ondanks de kolossale daling was het gestabiliseerd op een prijs die early adopters nog steeds ongelooflijke winsten zou opleveren.

 

Het heden

 

Achttien dagen voor het derde jaar van zijn vorige hoogtepunt bereikte Bitcoin een waarde van $ 19.857,03. Het begon het jaar rond $ 7100 en in oktober kende het al een verbazingwekkend winstgevend jaar.

 

Er ontstond hernieuwde belangstelling en financiële experts waren vanaf het late voorjaar begonnen met het maken van verbazingwekkende voorspellingen. Tegen de zomer werd het duidelijk dat crypto en digitale valuta een grote rol zouden spelen in de nieuwe wereldeconomie.

 

BTC begon november met $ 14.000 en eindigde met een knal. De piek van maandag werd gevolgd door een verwachte devaluatie. Donderdag was de handel lichtjes gedaald, waarbij uitwisselingsgegevens slechts $ 990 miljoen aan transacties lieten zien, tegenover het gemiddelde van $ 1,3 miljard op woensdag en $ 1,5 miljard in november.

 

Deze keer verwachten mensen echter geen crash. In feite voorspellen zowel enthousiaste als voorzichtige investeerders aanzienlijke winsten voor Bitcoin in de komende twee jaar.

 

Een vluchtig goed

 

Schattingen lopen enorm uiteen over waar de prijs van Bitcoin zal landen. Sommigen zeggen dat het volgend jaar $ 60.000 kan bereiken, anderen denken dat het zelfs $ 100.000 kan breken.

 

Maar Finixio’s eigen Adam Grunwerg waarschuwt dat Bitcoin nog steeds een zeer vluchtige asset is die waarschijnlijk eb en vloed zal blijven ervaren. In het volgende jaar konden we schommelingen in de BTC-waarde van wel 20-30% zien. ” Als een partner die de stijging en daling en stijging van de valuta gedurende vele jaren heeft verhandeld, heeft hij de ervaring om dit te ondersteunen.

 

Adam, expert op het gebied van cryptohandel, is echter grotendeels optimistisch over de toekomst. “Deze fluctuaties zullen niet genoeg zijn om het te vertragen. Bitcoin zal in 2021 waarschijnlijk $ 50.000 breken. ” Gebruik maken van een crypto trading bot om te investeren.

 

De markttrend is duidelijk. Ondanks de variabiliteit van Bitcoin, zien nieuwe bull-cycli dat de hoogtepunten hoger worden en de dieptepunten ook hoger. Dit wil zeggen dat Bitcoin zijn eerdere records blijft breken en zich na zijn val op hogere prijzen stabiliseert.

 

Waar komt het vertrouwen vandaan?

 

De reden voor het hernieuwde vertrouwen van beleggers in crypto heeft te maken met wie er investeert. In 2017 werd de prijs van Bitcoin opgedreven door individuele investeerders die geloofden in de toekomst en de waarde van de technologie. Op dat moment was Bitcoin echter geen gerenommeerde investering. Het werd niet gesteund door activa of door een regering en het gebrek aan algemene ondersteuning vergroot het risico. Bitcoinmeester exchange review is positief.

 

In 2020 wordt de opkomst van Bitcoin gedreven door institutionele investeringen. Grote hedgefondsen en beursgenoteerde bedrijven sturen deze bull-cyclus aan en ze hebben niet dezelfde reputatieschade als particuliere beleggers.

 

Onlangs hebben Square en Paypal cryptovaluta aan hun aanbod toegevoegd. De reguliere financiële media besteden dagelijks aandacht aan en rapporteren over crypto. En deze keer is het niet afwijzend. Deze keer is het een serieuze zaak.

 

De betrokkenheid van zulke grote spelers in de Crypto-wereld geeft het de legitimiteit die het nodig heeft. We zien waarschijnlijk het begin van de intrede van digitale valuta in de mainstream en in de volgende jaren zal deze markt verharden tot zijn juiste vorm.

 

Waarom beginnen institutionele beleggers zoveel aandacht te besteden aan Bitcoin? Het antwoord ligt in onze door Covid-19 getroffen wereld. Landen hebben hun schulden moeten verhogen om de financiële last van gesloten economieën en verminderde productie te ondersteunen.

 

“Covid heeft het spel volledig veranderd als het gaat om patronen van geïnvesteerd kapitaal. Landen en bedrijven dekken hun bezittingen afe nog nooit met crypto ”, zegt Adam Grunwerg.

 

Dit resulteerde in inflatie die beleggers ertoe aanzette zich hiertegen in te dekken, aangezien de koopkracht van de dollar en andere fiatvaluta’s snel begon af te nemen.

 

Het leveringsprobleem

 

Een andere belangrijke factor die de prijs van Bitcoin waarschijnlijk zal blijven opdrijven, is het leveringsprobleem.

 

Er is slechts een beperkte hoeveelheid Bitcoin beschikbaar. Hoewel Bitcoin kan worden gedolven, zijn er maar heel weinig die dat daadwerkelijk doen en alle andere investeerders zijn afhankelijk van het aanbod. Bovendien zullen Bitcoin-mijnwerkers worden gestimuleerd om hun activa vast te houden terwijl de prijzen stijgen.

 

Chris Thomas van Swissquote bank legde uit “de onbalans tussen vraag en aanbod is gewoon ongelooflijk”. Institutionele kopers halen vrij snel grote bedragen op en de vraag ziet er niet naar uit dat deze zal opdrogen.

 

Glassnode meldt dat mijnwerkersportefeuilles zoals Lubian.com, F2Pool, Binance Pool en Poolin gezamenlijk meer dan 33.000 BTC bevatten. Thomas voegde toe: “Mijnwerkers moeten hun bedrijfskosten dekken [..] het is duidelijk dat we nog een hele tijd op een redelijk overtuigende manier hoger zullen blijven.”

 

Terwijl deze trend zich voortzet, zullen de BTC-prijzen blijven stijgen, maar het bevoorradingsprobleem zal nog een ander opmerkelijk gevolg hebben dat Finnixio uitvinders adviseert om op te letten.

 

Andere cryptocurrencies

 

Bitcoin is niet de enige cryptocurrency in de stad en de leveringsproblemen ervan zullen waarschijnlijk ook andere concurrerende valuta’s opdrijven.

 

De ETH / BTC heeft de afgelopen dagen ook een bull-cyclus doorgemaakt. Ethereum heeft sinds het begin van het jaar een waardestijging van 350% gezien en beleggers lijken bereid Ethereum met Bitcoin te kopen.

 

Vorige week overschreed ether kort de grens van $ 600, vertelt meneer Grunwerg ons. De makers hebben ook opwindende updates aangekondigd die de schaalbaarheidsproblemen van de ether zouden oplossen, waardoor de valuta nog competitiever wordt.

 

Behalve Ethereum profiteerden zowel Cardano als Orchid vorige week van de stijging van Bitcoin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *